Yayınlanma Tarihi: 04 Şubat 2022 / Son Güncellenme: 13 Mart 2022
Adalar Kent Konseyi Yürütme Kurulu tarafından hazırlanan hazirun listesine göre ilan ve duyuruları yapılan seçimli Olağan Genel Kurul toplantısı 09 Ocak 2022 Pazar günü saat 14:30’da, Büyükada Anadolu Kulübü’nde yapıldı.
Hazirunu oluşturan temsilcilerden 112‘sinin katıldığı Genel Kurul’da divan oluşturulup gündeme geçildi. Geçmiş dönem faaliyetlerinin sunulmasının ardından seçimlere geçildi. Başkanlık için iki adayın (Pınar Satıoğlu ve İskender Özturanlı) yarıştığı seçimin ikinci turunda İskender Özturanlı 64 oy alarak Adalar Kent Konseyi başkanlığına seçildi. Zaman sınırlılığı ve pandemi koşulları da dikkate alınarak verilen önergeyle seçilen başkanın teklif ettiği yürütme kurulu listesi bir bütün olarak oylanarak Kabul edildi ve aşağıdaki isimler yürütme kurulu asil ve yedek üyeliklerine seçildiler.
Sitemizde sizlere daha iyi hizmet verebilmek, güvenlik ve sizi tanımak adına çerezler kullanmaktayız, detayları öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz.
Gizlilik Politikanızı ve KVKK Aydınlatma metnini okumak için buraya tıklayınız.
Eğer sitede gezinmeye devam edersiniz politikamızı onaylamış sayılacaksınız.